Bluestur til Chicago juni 2025

Fantastisk Guided bluestur til “Sweet Home Chicago” i juni 2025

Der er tilmeldte til 2. – 10. juni 2025 turen og vil du være helt sikker på at komme med, så kontakt enten:

Troels Hedelund – Rejsekonsulent
Tlf. +45 8712 4933 • th@danexplore.dk

https://www.danexplore.dk/rejser/blues

eller

Peter Astrup 
Tlf. +45 4063 2400 • peter@blues.dk

8 dage / 7 overnatninger 

Fly, hoteller med morgenmad, busser og alle større entrebilletter er inklusiv.
Efter stor succes med den guided tur fra New Orleans til Memphis har vi besluttet at lave endnu en guided tur, denne gang til Chicago, hvor verdens største blues festival foregår.

Rejsen afgår fra Kastrup
Hovedsproget på turen er dansk/norsk, men hvis der behøves engelsk klares det også.

Blå toner og svedige rytmer venter forude, når den passionerede blues-entusiast Peter Astrup fra Blues Heaven tager dig med på en uforglemmelig rejse til bluesens hjerteland – Chicago, Illinois. I starten af juni måned, når sommeren begynder at varme den legendariske by op, vil Peter guide dig gennem et musikalsk eventyr, der vil få enhver blues-elskers hjerte til at banke i takt med de pulserende beats.

Rejsens højdepunkt bliver uden tvivl det verdensberømte Chicago Blues Festival, i Millennium Park, hvor luften vil vibrere af rå emotion og autentisk blues, Når ca. 500.000 gæster den 40. udgave af verden største blues festival. Her kan du opleve både etablerede stjerner og upcoming talenter, der alle hylder denne tidløse genre med sjæl og indlevelse.

Chicago Blues Festival blev første gang afholdt i 1984. Siden da har begivenheden været dedikeret til at fejre blues som en levende tradition, ære Chicagos rige blues arv og hylde genrens fortid, nutid og fremtid.

Men eventyret stopper ikke her! Vi vil tage dig med på en nostalgisk tur gennem Chicago’s gader, hvor bluesens ånd stadig hænger tungt i luften. Du vil træde ind i de legendariske klubber, hvor giganter som Muddy Waters, Howlin’ Wolf, Little Walter og Willie Dixon engang stod på scenen og skrev musikhistorie.

Forestil dig at stå i det ikoniske Chess Records studio, hvor nogle af de mest indflydelsesrige blues-indspilninger blev skabt. Mærk historiens vingesus, når du besøger den berømte Maxwell Street, der engang var epicentret for Chicagos blues-scene. Vi besøger bluesgiganternes gravsteder, museer og skal også på Buddy Guy “Legends” blues club, hvor Buddy til tider selv er.

Aftenerne bringer dig bl.a. til blues-klubberne Kingston Mines, Rosa’s Lounge og House of Blues, hvor du kan nyde en kold øl, mens du lader dig forføre af de melankolske toner og rå stemmer, der fortæller historier om kærlighed, tab og livets op- og nedture.

Vi skal opleve “Windy City” arkitektur, mens vi sejler på Chicago-floden. Overalt vil du se imponerende bygninger, hvis historie og arkitektoniske betydning du vil opdage under denne tur. Undervejs får vi mulighed for at se nogle af Chicagos mest ikoniske bygninger, såsom Willis Tower (tidligere Sears Tower) med 110 etager og er 442 meter høj får du mulighed for at få byen under dine fødder.

Hvad med en frokost på 100. etage på toppen af 875 North Michigan Avenue (tidligere John Hancock Center) med udsyn over byens smukke bygninger.

Med Peter som din passionerede guide vil denne tur ikke bare være en rejse gennem Chicagos gader, men en rejse ind i bluesens sjæl. Så pak din kuffert, og gør dig klar til en oplevelse, der vil resonere i dit hjerte længe efter, at den sidste blå tone er klinget ud.

Turens rejseleder og chauffør, Peter Astrup, er manden bag de legendariske Djurs Bluesland og international prisbelønnede “Blues Heaven“ festivaler. har rejst i “Windy City” siden 1994 og vil på turen fremvise steder som ikke er alment kendt.

Kontakt:

Troels Hedelund – Rejsekonsulent
Tlf. +45 8712 4933 • th@danexplore.dk

https://www.danexplore.dk/rejser/bluestur-til-Chicago

Peter Astrup 
Tlf. +45 4063 2400 • peter@blues.dk