Om Blues Heaven

Udelukkende fordi du også skal opleve den fantanstiske følelse af oprigtig musik der går dybt ind i sjælen.

-The soul of Music.

Kåret som verdens bedste festival der har fået flere nationale og internationale priser. Dette musikalske overflødigshorn har gennem 17 år været den ultimative vintermedicin for det musik elskende publikum fra Europa, USA og Canada. Der har endda været fans fra bl.a. Rusland, Indien og Argentina.

Den hyggelige atmosfære, blandt venlige mennesker og de fantastiske unikke musikalske oplevelser med primært amerikanske Grammy og Blues Music Awards verdens-stjerner har altid været festivalens kendetegn.

Som altid er der to store scener, to dansegulve og masser af siddepladser. 

Se de tidligere års stemningsbileder og plakater her…

Kvalitet og service er nøglen på Blues Heaven hvor de mange medhjælpere sørger for at serviceniveauet er himmelhøjt. I den udsøgte VIP-lounge serveres der begge dage gourmet-mad fra kl. 18:00 – 21:00. I VIP-billetten er der vin, øl, vand, kaffe ad libitum hele weekenden.

Som alternativ er der mulighed for den billige og populære blues-buffet, som også er åben 18:00 – 21:00. Derudover er der iskolde øl, udvalgte vine, irsk kaffe og alle slags kvalitets whisky, rom, cognac m.m.

Merchandise boden har varer fra festivalens webshop og artisterne medbringer cd’er og andet merchandise.

Festivalen startede i 2006 i FFK Centret som Frederikshavn Bluesfestival frem til 2010. Derefter i “Det Musiske Hus” i årene 2011-2016. 

I de seneste år i Arena Nord har der hvert år været publikum fra 15-17 forskellige lande.

De sidste mange år har alle hoteller i området har været udsolgt måneder før festivalen og private har gennem Airbnb tilbudt de mange tilrejsende overnatning.

Et andet højdepunkt i løbet af weekenden er de 3 x 2 koncerter med festivalens artister på Maskin Hallen i Skolegade. De foregår torsdag aften, fredag og lørdag middag. Her gælder det om at være tidligt ude, da disse billetter altid er meget populære.

Vi ser frem til det næste kapitel i Danmarks musikhistorie, og er 100% sikre på, at alle får en uforglemmelig oplevelse i mægtige Arena Nord.

En varm velkomst til dig og stor tak til alle, der hjælper med at gøre 2. weekend i november til årets højdepunkt for blues, soul & blues/rock-elskere.

“Hoochie Coochie Man of the Year” – Danish Music Awards 2018

“International Festival of the Year” – Zicazic, France 2018

“Toneværksprisen”– Royal Unibrew og Nordjyske branchefolk 2019

“2nd Best Festival In The World” – Twój Blues reader votes, Poland – 2019

“Keeping the Blues Alive” – The Blues Foundation, Memphis 2020

“Behind The Scenes” – European Blues Union 2022

Peter Kempel Astrup & Gitte Stræde Adsersen