Guided bluestur til USA 2023

Guided bluestur til USA 2023
20. March 2023 peter@blues.dk

BLUES RUNDREJSEN 4. – 16. MAJ 2023 ER NU FULDT BOOKED (UDSOLGT).

13 dage / 11 overnatninger 
Fly, hoteller, busser og alle entrebilletter er inklusiv.
Unik og fantastisk rundrejse i USA for fuld (blues) musik!
Priser fra DKK 26.500,-

Turen afgår Kastrup Lufthavn, men alle lufthavne med KLM afgange til Amsterdam kan i princippet tilpasses.
Hovedsproget på turen er dansk, men hvis der behøves engelsk klares det også.

Gå i Robert Johnson, B.B. King og Elvis’ fodspor, når vi bl.a. besøger legendariske Sun Studios, B.B. King-museet i Indianola og Graceland. Om man er til Elvis eller ej, vil der gå ca 5 timer hvor der vil blive oplevet noget man ikke troede var muligt og det er som at komme tilbage til midt i 70’ernes USA. Det vil gøre stort indtryk på ALLE.

Desuden lægger vi vejen forbi de legendariske bluesklubber på Bourbon Street i New Orleans samt Beale Street i Memphis. + de mange historiske steder og høre anekdoter fra de sidste 100 års musik

Vi skal også med på den største musikfestival, New Orleans Jazz & Heritage Festival. Lineup vil blive offentliggjort i januar, men dette er simpelthen en perlerække af verdens største blues, rock, soul, jazz og amricana. Findes ikke lignende nogen steder.

Glæd dig også til at deltage i den største blues-happening i “Home of the Blues” Memphis, prisuddelingen ”Blues Music Awards”. Det er her verdens bedste blues & soulmusikere og sanges mødes og vil være et af de helt store oplevelser med et kæmpe prisuddelings show og der serveres 4**** resturant mad (Her anbefales det at benytte det pæneste tøj som du har med, de fleste der kommer i det stiveste puds). Tænk på når man ser Grammy uddelingen i TV.

De mest berømte blues attraktioner i Mississippi, Clarksdale og Indianola skal naturligvis også besøges. Kort sagt, en musikalsk rejse gennem tiden, fyldt med de aller vigtigste inspirationskilder til udviklingen af nutidens musik!

Turens rejseleder, Peter Astrup, er manden bag de legendariske Djurs Bluesland og international prisbelønnede “Blues Heaven“ festivaler har rejst i dette fantastiske område gennem mange år og vil på denne unikke tur fremvise steder som ikke er alment kendt.

Alt vedr. tilgængelighed kontakt:

Troels Hedelund – Rejsekonsulent
Dir. Tlf. +45 87124933 • th@danexplore.dk
www.danexplore.dk/rejser/blues

Ved ankomsten i New Orleans er der arrangeret transfer til hotellet. Vi mødes om aftenen, hvor turens program bliver gennemgået. Vores hotel de første nætter er det legendariske Magnolia Hotel der er central beliggenhed i New Orleans.

 

 

LINEUP I NEW ORLEANS DEN WEEKEND VI ER DER