Guided Bluestur i maj 2024

blues tour 2024 bred
tilbagemeldinger fra 2023

Fantastisk rundrejse til Bluesmusikkens USA!

Der er tilmeldte til 1. – 14. maj 2024 turen og vil du være helt sikker på at komme med, så kontakt enten:

Troels Hedelund – Rejsekonsulent
Tlf. +45 8712 4933 • th@danexplore.dk

https://www.danexplore.dk/rejser/blues

eller

Peter Astrup 
Tlf. +45 4063 2400 • peter@blues.dk

14 dage / 12 overnatninger 

Fly, hoteller med morgenmad, busser og alle større entrebilletter er inklusiv.
Efter en enorme succes på forårets udsolgte Bluestur, hvor responsen fra alle deltagere enstemmigt var “MIT LIVS REJSE”, gentages turen i maj 2024.

Rejsen afgår fra Kastrup eller Billund lufthavn, men alle skandinaviske lufthavne med afgange til Amsterdam eller London kan i princippet tilpasses.
Hovedsproget på turen er dansk/norsk, men hvis der behøves engelsk klares det også.

I år var priserne fra DKK 34.650, alt efter om man ønskede enkelt eller dobbelt værelse.

Gå i Robert Johnson, B.B. King’s og mange andre blueslegenders fodspor, når vi bl.a. besøger legendariske Sun Studios, Stax Studio ,B.B. King-museet i Indianola.

Desuden lægger vi vejen forbi de legendariske bluesklubber på Bourbon Street i New Orleans og Beale Street i Memphis, samt de mange historiske steder og høre anekdoter fra de sidste 100 års musik og livet omkring det.

Vi starter på den største musikfestival, New Orleans Jazz & Heritage Festival. Lineup vil blive offentliggjort i januar, dette er simpelthen perlerækken af verdens største blues, rock, soul, jazz og americana. Der findes ikke noget lignende.

Glæd dig også til at deltage i den største blues-happening i “Home of the Blues” Memphis, prisuddelingen ”Blues Music Awards”. Det er her verdens bedste blues & soulmusikere og sangere mødes. Det vil være et af de helt store oplevelser med et kæmpe prisuddelings show og der serveres 4**** resturant mad fra første parket. (Her anbefales det at tage det pæneste tøj med, de fleste der kommer i det stiveste puds). Tænk på når man ser Grammy uddelingen i TV.

De mest berømte blues attraktioner i Louisiana, Mississippi, Clarksdale og Indianola skal naturligvis også besøges. Kort sagt, en musikalsk rejse gennem tiden, fyldt med de aller vigtigste inspirationskilder til udviklingen af nutidens musik!

Ved ankomsten i New Orleans er der arrangeret transfer til hotellet. Vi mødes om aftenen, hvor turens program bliver gennemgået. Vores hotel de første nætter er central beliggenhed i New Orleans.

Turens rejseleder og chauffør, Peter Astrup, er manden bag de legendariske Djurs Bluesland og international prisbelønnede “Blues Heaven“ festivaler. har rejst i dette fantastiske område siden 1991 og vil på turen fremvise steder som ikke er alment kendt.

Kontakt:

Troels Hedelund – Rejsekonsulent
Tlf. +45 8712 4933 • th@danexplore.dk

https://www.danexplore.dk/rejser/blues

Peter Astrup 
Tlf. +45 4063 2400 • peter@blues.dk

Kort intro-film om turen

Blues Ruten2