Blues Beatles

BLUES BEATLES BILLETTER

Blues Heaven showtime
Lør 9. nov. kl. 21 – 22

"Hard Days Night"

Line Up:
Marcos Viana Vokal
Lancaster Ferreira Guitar
Flávio Naves Keyboards
Bruno Falcão Bass
Fred Barley Drums

Blues Beatles er tilbage!

Det er endelig lykkedes at få den brasilianske sensation tilbage på Blues Heaven og en ugelang turne rundt i Danmark.

Bandet gæstede første gang Danmark i 2018, hvor de til udsolgte koncerter lagde publikum ned med stor begejstring. Senest i 2019 gentog de succesen på festivalerne Blues Heaven i Arena Nord og Blues Paradise i Arena Næstved.

B.B. blev grundlagt i 2013 i São Paulo. De har taget verden med storm med deres unikke blanding af to af musikhistoriens store genrer: Blues og Beatles-numre.
Med over 300.000 følgere på Facebook, og mere end 20.000.000 (20 millioner) visninger af deres videoer på YouTube er Blues Beatles uden tvivl Brasiliens mest populære bluesrock band.
I 2016 lancerede de deres videoer på Facebook, og succesen var overvældende, deres fortolkning af »A Hard Day’s Night« nåede en million visninger på kun en uge.

The Blues Beatles’ kombinerer de bedste elementer fra bluesmusikken med klassiske Beatles-numre og skaber en uimodståelig musikalsk stil, der begejstrer lyttere i alle aldre.
Siden 2017 er det blevet til 14 internationale turnéer (8 på de største festivaler i USA, Mexico og Canada, 4 i Danmark, samt to i Norge).

Første gang de fem fremragende musikere spillede udenfor Sydamerika var i Danmark i 2018, hvor de efterlod publikum med stor positiv overraskende begejstring på samtlige spillesteder. Siden da er hovedparten af bandets tid blevet brugt i USA, hvor de i 2020 trak ekstraordinære overskrifter for deres dynamiske optræden på Big Blues Bender festivalen i Las Vegas. De er i år atter booked til The Big Bender festival.

Blues Beatles besøger Europa for 5 gang hvor selv de største Beatles-fans må overgive sig til det sprudlende, hårdt arbejdende band.
Musik-fans vil blive overraskede over, hvor meget blues, der kan lægges ind i de gamle Beatles-sange. Musikerne har dyb respekt for de originale sange, der er ikke tale om kopier, men om fortolkninger – alt i blåt.

Forsangeren Marco Viana sad altid og sang Beatles-sange på øveaftener, og da de øvrige faldt ind, gik det pludselig op for dem, at Lennon og McCartneys sange var ganske magiske i bluesudgaver. Arrangementerne kombinerer blues- og soulgrooves, der passer til forsangerens vokal, samtidig med at de tilføjer en ekstra følelse af friskhed.
Instrumentale soloer og improvisation,som er typiske elementer i blues, er en integreret del af Blues Beatles-stilen. Deres blændende liveoptrædener viser deres individuelle og kollektive færdigheder som solister.

Blues Beatles spiller på et højt musikalsk niveau. De sympatiske og udadvendte musikere, lægger hele deres sjæl i musikken og kan stå inde for hver eneste tone i deres show. Spilleglæden stråler ud af dem, så begejstringen smitter af på publikum.

BB har udgivet 5 CD’er: »Get Back to The Blues 2016« • »Blues Beatles 2017« • »Yesterday 2019« • »Live in Texas 2020« • »Let it Blues 2020«