WALTER TROUT PÅ TRAIN

Fredag 24. september

Come Home Baby

Walter TroutGui., vocal
Bob FridzemaKeys, Vokal
Johnny GriparicBas, Vokal
Juan van EmmerlootTrommer
Jon TroutGuitar

FB events 300x91 1

Walter Trout på Train, Aarhus, fredag 24. september


“Hard-hitting blues-rock fuldendt with swirling B3, gritty vocal performances, and in-your-face guitar.”

Oven på 2020 -udgivelsen af »Ordinary Madness« planlagde den amerikanske sanger og guitarist et non-stop-år, med bl.a. en Train koncert 14. februar, som nu er udsat til fredag 24. september.

Albummet har de seneste måneder været at finde i øverste del af Billboard Blues Chart! Det er blevet streamet mere end en halv million gange på Apple Music og Spotify. Ikke dårligt for et blues/rock album!

Optagelserne af »Ordinary Madness« blev afsluttet kun få dage før den amerikanske nedlukning. Temaet for denne udgivelse kunne ikke passe bedre, nu hvor vores sjæle er under skud fra tumultfulde globale begivenheder.

For Walter er der ingen ‘os’ og ‘dem’, nu når verden søger trøst fra en tragedie, der har rørt os alle, kommer han stærkt med et grænseforskende nyt studiealbum og elleve ærlige sange der bringer hans fans endnu tættere på. ”Der foregår en masse »Ordinary Madness« (ekstraordinær galskab) lige nu,” betragter Trout om COVID-19-krisen.

Walter Trout har været intet mindre end produktiv. Han frigav sit 29. soloalbum over en karriere der har leveret berømmelse som en af de store leverandører af blues og blues-rock.

Walter Trout begyndte sin blueskarriere i de sene 60’ere i Jersey. Han flyttede senere til Californien og spillede sammen med Big Mama Thornton og Lowell Fulson. Derudover var han også med i John Lee Hooker’s band. I ’81 kom han med i Canned Heat, hvilket førte til at han blev inviteret med i John Mayall’s Blues Breakers.

1989 var året hvor han i Danmark begyndte sin solokarriere som fik stjernestatus medvind i Europa pga. den store bluesrevival, der fandt sted i disse år.

Walter gennemgik en levertransplantation i 2014 men er kommet stærkt tilbage, efter operationen kunne han end ikke løfte guitaren og spille en eneste tone, men efterhånden som han har genvundet styrken er musikken kommet tilbage, så når han tager guitaren op i dag spiller han med en livsgivende glad og nerve og følelse. “Jeg har det som om jeg er 17 igen”, siger han.

Mens mange ville bremse når de overskrider deres 70-årsdag, fortsætter Trout med at levere hæsblæsende koncerter, inspirerede optagelser, og en stemme der artikulerer relevant ideologi og indsigt i en verden der inspirerer hans dybe perspektiv.

FB events 300x91 1