WALTER TROUT PÅ TRAIN

Fredag 24. september

Come Home Baby

Lineup:

Walter Trout Gui., vocal
Teddy Andreadis Keys, Vokal
Johnny Griparic Bas, Vokal
Michael Leasure Trommer
Jon Trout Guitar

Walter Trout koncert på Train i Aarhus, udsættes til fredag 24. september 21.

Oven på august -udgivelsen af »Ordinary Madness« planlagde den amerikanske sanger og guitarist Walter Trout et non-stop-år, med koncert Train 14 februar, som nu er udsat til fredag 24. september.

Albummet har den seneste måned været at finde i øverste del af Billboard Blues Chart! Det er blevet streamet mere end en halv million gange på Apple Music og Spotify. Ikke dårligt for et bluesalbum!

Optagelserne af »Ordinary Madness« blev afsluttet kun få dage før den amerikanske nedlukning. Temaet for denne udgivelse kunne ikke passe bedre, nu hvor vores sjæle er under skud fra tumultfulde globale begivenheder.

For Walter er der ingen ‘os’ og ‘dem’, nu når verden søger trøst fra en tragedie, der har rørt os alle, kommer han stærkt med et grænseforskende nyt studiealbum og elleve ærlige sange der bringer hans fans endnu tættere på.
”Der foregår en masse »Ordinary Madness« (ekstraordinær galskab) lige nu,” betragter Trout om COVID-19-krisen og den amerikanske regerings manglende håndtering.

Walter Trout har været intet mindre end produktiv i løbet af sine knap syv årtier på denne jord. Han frigiver sit 29. soloalbum over en karriere, der har leveret berømmelse som en af de store leverandører af blues og blues-rock.

Walter Trout begyndte sin blueskarriere i de sene 60’ere i Jersey. Han flyttede senere til Californien og spillede sammen med Big Mama Thornton og Lowell Fulson. Derudover var han også med i John Lee Hooker’s band. I ’81 kom han med i Canned Heat, hvilket førte til at han blev inviteret med i John Mayall’s Blues Breakers.
1989 var året hvor han i Danmark begyndte sin solokarriere som fik stjernestatus medvind i Europa pga. den bluesrevival, der fandt sted i disse år.

Walter gennemgik en levertransplantation i 2014 men er kommet stærkt tilbage, efter transplantationen kunne han end ikke løfte guitaren og spille en eneste tone, men efterhånden som han har genvundet styrken er musikken kommet tilbage, så når han tager guitaren op i dag spiller han med en livsgivende glad og grænseløs nerve og følelse. “Jeg har det som om jeg er 17 igen”, siger han.

Mens mange ville bremse når de nærmer sig deres 70-årsdag, fortsætter Trout med at levere hæsblæsende koncerter, inspirerede optagelser, og en stemme der artikulerer relevant ideologi og indsigt i en verden der inspirerer hans dybe perspektiv.