Walter Trout 17. maj på Train

Walter Trout 17. maj på Train
11. marts 2020 author

“Hard-hitting Chicago blues fuldendt with swirling B3, gritty vocal performances, and in-your-face guitar.”

Peter Astrup- BluesProudly presents:

Book billetter her

Ovenpå successen med 2017-udgivelsen ‘We’re All In This Together,’ planlægger Walter Trout et non-stop-år der bl.a. bringer ham til Train i Aarhus søndag 17. maj.

På ‘We’re All In This Together’ har Walter Trout havde besøg af fjorten prominente gæster, bl.a. Joe Bonamassa, Warren Haynes, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall, Robben Ford og Edgar Winter. Albummet debuterede med en flot førsteplads på Billboard Blues Chart hvor den blev liggende i tre måneder! Det er også blevet streamet mere end en million gange på Spotify. Ikke dårligt for et bluesalbum!

På det seneste album ”Survivor Blues’” fra i fjor, dykker Walter ned i erfaringerne fra sit sygdomsforløb. Det er med dét i ryggen, at han nu er klar til at tage på turne med og genoptage sin karriere, der indtil videre har varet i et halvt århundrede!

Walter Trout begyndte sin blueskarriere i de sene 60’ere i Jersey. Han flyttede senere til Californien og spillede sammen med Percy Mayfield og Deacon Jones. Derudover var han også med i John Lee Hookers og Joe Tex’ orkestre. I ’81 kom han med i Canned Heat, hvilket førte til, at han blev inviteret med i John Mayall’s Bluesbreakers. ’89 var året, hvor han begyndte sin solokarriere, som fik medvind i Europa pga. den bluesrevival, der fandt sted i de år.

Samlet set har han, under de forskellige bandnavne han har brugt i forbindelse med sit eget ”Walter Trout”, udgivet mere end tyve live- og studiealbums.

Walter gennemgik en levertransplantation i 2014 og er kommet stærkt tilbage. Efter transplantationen kunne han end ikke løfte guitaren og spille en eneste tone, men efterhånden, som han har genvundet styrken, er musikken kommet tilbage, så når han tager guitaren op i dag, spiller han med en livgivende, glad og grænseløs nerve og følelse. “Jeg har det, som om jeg er 17 igen” siger han.

Walter Trout Gui, Voc
Teddy Andreadis Key, Voc
Johnny Griparic Bass, voc
Michael Leasure Trommer
Jon Trout Guitar

https://www.waltertrout.com
https://youtu.be/E0tjZxvHYn0