VERDENS STØRSTE bluesnavne til Danmark 2. & 3. november!

I dette første program-udspil afsløres 3 navne fra øverste hylde.


Denne pressemeddelelse kan downloades i pdf format ved at klikke her...

BLUES HEAVEN festivalen i Frederikshavn har i år hævet niveauet med 11 verdensklasse bands, hvor størstedelen kommer fra USA. Et nænsomt udvalgt program af prisvindende musikere og sangere fra bluesmusikkens arnested vil den 1. weekend i november skabe en vidunderlig oplevelse af blues, soul og rock i mægtige Arena Nord. 

Robert Cray, Five Time Grammy ® Award Winner og Blues Hall Of Fame Guitarist er et elsket ikon, der med sin fløjlsbløde stemme og guitar taler til det inderste i os. Den 65-årige legendariske blues/soul-guitarist og sanger har til dato udsendt 20 hitliste-album, 16 af dem har figureret på Billboards bestsellerliste. Han har 14 millioner solgte album bag sig, tusindvis af udsolgte koncerter og er et levende bevis på, at bluesmusikere bliver bedre med alderen. Han har netop udgivet det anmelderroste album Hi Rhythm.

Walter Trout, ubetinget den bluesrocker, der gennem de seneste 30 år har underholdt flest i Danmark med sit fræsende guitarspil og energifyldte koncerter. Walter Trout blev i 1981 medlem i det legendariske blues/rock band Canned Heat og senere i John Mayall’s Bluesbreakers. Walter Trout var tilbage i 2014 gennem en vellykket lever-transplantation og er nu tilbage med fuld power. Han har en ny cd “We Are In It Together” i bagagen, hvor nogle af vennerne - bl.a. Joe Bonamassa og John Mayall - er med. CD’en har i skrivende stund tilbragt et halvt år på The Billboard Blues Chart.


Popa Chubby
, et kraftværk af en musiker, der kan få alle guitar-elskende blues- og rockfans op af stolene med sit medrivende og frygtløse guitarspil. Popa har gennem de sidste 25 år sat sit personlige præg på bluesrocken og hører på flere måder til de allerstørste. Han er uden tvivl en af de mest arbejdsomme musikere med ikke færre end 27 album-udgivelser siden vinyl-debut’en i 1992. I 2017 udsendte Popa Chubby sit seneste og højt roste album ”Two Dogs”.

Arrangør Peter Astrup udtaler “Et dusin antal år, det forpligter! Så i denne 13. udgave kommer der igen nøje udvalgte artister, der matcher legender som Johnny Winter, Gary Moore, Dr. John og Peter Green, plus de 100-vis af andre, der tidligere har givet publikum utallige mindeværdige oplevelser. Interesserer man sig for “klar musik”, så er Blues Heaven stedet man skal være”, fortsætter arrangøren. “Vi har fået de bookinger, som vi virkelig har drømt om. Der er al mulig grund til at benytte denne fantastiske mulighed for at opleve de absolut største nulevende legender. Artisterne, der gæster Blues Heaven, er i storform og sprudler af spilleglæde”, stråler det ud af en meget stolt og tilfreds Peter Astrup, der til dagligt booker internationale musikturneer gennem sit bureau Blues.dk.


• Early bird billetsalget er frem til 1. maj på www.billetten.dk
• Flere artister annonceres løbende på www.bluesheaven.dk, med info om billetter, overnatning og transport.
• 2 scener, kapacitet 3.000 gæster. Alle billetter er unummererede stå-/siddepladser
• Spillested info: Arena Nord • Harald Nielsens Plads 9 • 9900 Frederikshavn

 

EARLY BIRD WEEKEND BILLET Dkr. 860,- (€115,-) + gebyr
WEEKEND BILLET efter 1. maj Dkr. 960,- (€129,-) + gebyr
Dagsbilletter i salg efter 1. maj Dkr. 490,- (€ 65,-) & Dkr. 630,- (€85,-) + gebyr
   
VIP WEEKEND BILLET  Dkr. 1.865,- (€250,-) + gebyr
VIP WEEKEND BILLET efter 1. maj Dkr. 2.065,- (€280,-) + gebyr
VIP dagsbilletter i salg efter 1. maj Dkr. 1.095,- (€145,-) & Dkr. 1.195,- (€160,-) + gebyr
   
Fredag 2. November  18:00  – 01:00 (Dørene åbner kl. 17:00)
Lørdag 3. November 17:00  – 01:00 (Dørene åbner kl. 16:00)


Blues Heaven • +45 4063 2400 • info at bluesheaven.dk • www.bluesheaven.dk