?? Read about Big Lou here...

"The Sexiest Voice In Blues" - Ohhh yeah baby, come say hey, hey, hey 

Det bliver et show i sig selv, når "The Sexiest Voice In Blues", Big Llou Johnson, præsenterer kunstnerne på bluesfestivalens to scener den 3. og 4. november. Big Llou Johnson er ganske enkelt verdens mest kendte blues-stemme - stemmen, der er synonym med amerikansk bluesradio, og manden, der lægger sin velkendte stemme til "Ten Commandments Of The Blues" på B.B. Kings Bluesville.


media player
Klik på "linket" herover, og nyd oplevelsen...

Blues Heaven har 14 prisvindende bands på programmet i Frederikshavn, og det var det, der fik Big Llou Johnson til at sige "ja tak" til invitationen til at blive årets eksklusive konferencier. 


Festival arrangør Peter Astrup beretter: “Fantastisk at Llou fra starten af har været total begejstret for at være en del af festivalen… Først var aftalen at Llou kun skulle lave "voice over" for Blues Heaven promotion filmen... Men efter at have redigeret i filmen i dagevis, blev jeg fuldstændig betaget af den måde han lagde sin sjæl i det. Da snakken senere kom op om at han kunne være konferencier og samtidig også være vært på “Talking Blues Brunch eventet” lørdag formiddag den 4. nov. på Toppen af Hotel Jutlandia, var der ingen vej tilbage…”

Og Peter Astrup fortsætter “For at forstå hvor prof. han arbejder, vil jeg her poste den lydfil han sendte, da han blev bedt om at lave en lille "add on" til filmen, der skulle oplyse at han skulle være konferencier. - Ikke let at vælge de 5 -10 sekunder ud!!!

Lyt herunder til råklippet på ca. 2 minutter, der skulle redigeres ned til max 10 sekunder.

DC-Mediaplayer

  • Big LLou Blues Heaven intro
  • Commercials Big Llou

Big Llou Johnson kender arbejdet fra adskillige af de store amerikanske bluesfestivaler, og for danskerne bliver han en oplevelse af de helt store, når han virtuost med sin berømte baritonstemme deler ud af sin viden om blues og de optrædende blueskunstnere.


Big Llou Johnson flyver direkte fra Hollywood til dette job i Europa, og Blues Heaven er stolte over at kunne præsentere et så berømt navn. Ikke alene er Big Llou presenter på festivaler og i radioshows - han bliver også tilkaldt, når filmbranchen eller andre verdenskendte firmaer som McDonalds, Mercedes, Warner Bros. eller Play Station skal bruge en stemme, der er karismatisk ud over det sædvanlige.

With over 25 years of experience and having recorded for every conceivable medium- hear why he's called the original "Man with the Golden Voice"....

big llou partnere

Big Llou vejer omkring 135 kilo, så han er i den grad BIG. Johnson har - selvfølgelig - også lavet sit eget album med otte "fede" numre: "They Call Me Big Llou". Og ja, det gør de. 

Betegnelsen "The Sexiest Voice In Blues" påtager Mr. Johnson sig også gerne uden at rødme. Oprindelig blev han kaldt "The Man With The Golden Voice", men det rækker altså ikke længere. 

Kærligheden til blues har gjort Big Llou sexy som ingen anden, og det kan man overbevise sig selv om ved at lytte til Big Llou Johnson's præsentationsvideo specielt produceret til Blues Heaven. Dette er en uvirkelig drøm, der endelig er gået i opfyldelse, for rigtig mange mennesker, der har været på de store festivaler i USA. 

På sin Facebook-profil skriver Llou Johnson, at han er beæret over skulle være den første amerikanske vært ved en af Europas største festivals. Æren er helt på Blues Heaven's side. Det bliver så stort - BIG LLOU JOHNSON, intet mindre.
http://www.lloujohnson.com

Llou fb

PROMOTION VIDEO