Hej og velkommen 1. weekend i november til “Blues Heaven” formerly known as Frederikshavn Blues Festival.

Den ulmative vintermedicin, hvor den fantastiske stemning, samværet med venlige folk og de spændende uforusigelige musikalske oplevelser, altid har været festivalens varemærke.

Festivalen har skiftet navn til "Blues Heaven" og flytter nu 700 meter op af vejen i det noget større ARENA NORD. Der er stadig 2 scener og mange siddepladser, service niveauet bliver højnet på mange fronter. 
Konceptet med at bruge 2 sale opstod i FFK-Centret i Frederikshavn i 2006-2010, og siden i "Det Musiske Hus 2011-2016. Alle der har været i Frederikshavn Blues Festival gennem disse 11 år, ved at det er  ligesom at komme til 14 forskellige koncerter. Også i år, er der indlagt spisepause ved aftenstid.

De seneste år har der været publikum fra 9 nationer og alle 10 hoteller i området været udsolgt og mange private har hjulpet og tilbudt de mange rejsende overnatning. 

Kvalitet og service

Det skal være nøgleord på "Blues Heaven", hvilket Arena Nord, jeg og mine medhjælpere håber skinner igennem på alle fronter.

Vi glæder os til næste kapitel i Frederikshavns blues historie og vi er 100% sikre på, at vi alle får en uforglemmelig oplevelse, fredag d. 3. og lørdag d. 3. november 2017 i Arena Nord.

Vel mødt og stor tak til alle der hjælper med at gøre 1. weekend i november til årets højdepunkt.

Peter Astrup

Blues Heaven & BluesProductions
+45 4063 2400 • peter@blues.dk • www.blues.dk

peter horsens 25

PROMOTION VIDEO