Hej og velkommen 1. weekend i november til Blues Heaven "Formerly known as Frederikshavn Blues Festival" og som sidste år flyttede 1 kilometer op af vejen i det mægtige ARENA NORD..

Den ulmative vintermedicin, hvor den fantastiske stemning, samværet med venlige folk og de spændende musikalske oplevelser, som altid har været festivalens varemærke.
Dertil er tilsat et varieret madudbud, der nænsomt er kræset for. Kaffebaren med kager, snack og kvaltets rom/whiskey/cognac etc., udsøgte vine samt iskolde øl i tøndevis.

Som altid er der 2 scener, dansegulv og mange unummerede siddepladser, service niveauet er højt på alle fronter, bl.a. kan nævnes den meget populær VIP lounge og den fint tilberedet gourmetmad fra Arena Nords restuarant samt øl og vin ad libitum hele weekenden.

Konceptet med at bruge 2 sale opstod i FFK-Centret i Frederikshavn i 2006-2010, og siden i "Det Musiske Hus" i årene 2011-2016. Alle der har været til Frederikshavn Blues Festival gennem disse 12 år, ved at det er som at komme til 11 forskellige koncerter. Der er indlagt spisepause ved aftenstid og i år vil der være 15 minutters pause mellem alle koncerter på de 2 scener, noget der har været efterspurgt.

De seneste år har der været publikum fra 9 nationer og alle 10 hoteller i området været udsolgt og mange private har hjulpet og tilbudt de mange rejsende overnatning. 

Kvalitet og service er nøgleord på "Blues Heaven", alle på Arena Nord og festivalens medhjælpere vil gøre alt for det skinner igennem på alle fronter.

Vi glæder os til næste kapitel i Frederikshavns blues historie og vi er 100% sikre på, at vi alle får en uforglemmelig oplevelse, fredag d. 2. og lørdag d. 3. november 2018 i Arena Nord.

Vel mødt og stor tak til alle der hjælper med at gøre 1. weekend i november til årets højdepunkt for blues, soul og bluesrock elskere.


Bluesy regards

Peter Astrup

Blues Heaven & BluesProductions
+45 4063 2400 • peter@blues.dk • www.blues.dk

peter horsens 25