Big Llou Johnson as MC

 

Det bliver et show i sig selv, når "The Sexiest Voice In Blues", Big Llou Johnson, præsenterer kunstnerne på bluesfestivalens to scener den 3. og 4. november. Big Llou Johnson er ganske enkelt verdens mest kendte blues-stemme - stemmen, der er synonym med amerikansk bluesradio, og manden, der lægger sin velkendte stemme til "Ten Commandments Of The Blues" på B.B. Kings Bluesville.

Blues Heaven har 14 prisvindende bands på programmet i Frederikshavn, og det var det, der fik Big Llou Johnson til at sige "ja tak" til invitationen til at blive årets eksklusive konferencier. Big Llou Johnson kender arbejdet fra adskillige af de store amerikanske bluesfestivaler, og for danskerne bliver han en oplevelse af de helt store, når han virtuost med sin berømte baritonstemme deler ud af sin viden om blues og de optrædende blueskunstnere.

Big Llou Johnson flyver direkte fra Hollywood til dette job i Europa, og Blues Heaven er stolte over at kunne præsentere et så berømt navn. Ikke alene er Big Llou presenter på festivaler og i radioshows - han bliver også tilkendt, når filmbranchen eller når verdenskendte firmaer som McDonalds, Mercedes, Warner Bros. eller Play Station skal bruge en stemme, der er karismatisk ud over det sædvanlige.

Big Llou vejer omkring 135 kilo, så han er i den grad BIG. Johnson har - selvfølgelig - også lavet sit eget album med otte "fede" numre: "They Call Me Big Llou". Og ja, det gør de. Betegnelsen "The Sexiest Voice In Blues" påtager Mr. Johnson sig også gerne uden at rødme. Oprindelig blev han kaldt "The Man With The Golden Voice", men det rækker altså ikke længere. Kærligheden til blues har gjort Big Llou sexy som ingen anden, og det kan man overbevise sig selv om ved at lytte til Big Llou Johnson's præsentationsvideo specielt produceret til Blues Heaven.

På sin Facebook-profil skriver Llou Johnson, at han er beæret over skulle være den første amerikanske vært ved en af Europas største festival. Æren er helt på Blues Heaven's side. Det bliver så stort - BIG LLOU JOHNSON, intet mindre.

 

Yderligere information

  • Dato: fredag, 03 november 2017
  • Scene: Mississippi Stage
Læst 74 gange

Weekend ticket for
3. & 4. NOVEMBER, 2017

Kr. 665,- + gebyr  (€89,- + fee)

Køb billet her/Get ticket here

PROMOTION VIDEO