Thorbjørn Risager

English press and concert info here...

Thorbjørn Risager, to gange vinder af prisen for "Årets Danske Bluesudgivelse, 2013 og 2014, guitarist, sanger og sangskriver, uddannet fra det rytmiske musikkonservatorium i København.
I 2003 dannede Thorbjørn bandet "Thorbjørn Risager Blue 7", hvor flere af Thorbjørns favorit musikkere var med. Et år senere udgav bandet deres første album "Live 2004", og "From The Heart", 2005, efterfulgt af mange flere..Thorbjørn har en sangstemme, der er unik og tvinger en til at lytte - man kan tage en del Ray Charles, en del Bob Seger og en del Joe Cocker og derved er skabt Thorbjørns unikke vocal.
I 2014, før de udgav det mulit-award-vindende album "Too Many Roads", skiftede bandet navn til. Thorbjørn Risager and The Black Tornado, for at manifestere, at dette er et REAL band og ikke bare nogle tilfældige musikkere, der står bag en sanger.
Parallelt med at skrive sange, udgive nye album, tournere bandet i Europa, Canada og Indien, på Mumbai ́største bluesfestival, hvor de var på scenen med den legendariske Buddy Guy.

Additional Info

  • Dato: Saturday, 04 November 2017
  • Tidspunkt: 17:00
  • Scene: Spar Nord Stage
Read 497 times

Weekend ticket for
3. & 4. NOVEMBER, 2017

Kr. 665,- + gebyr  (€89,- + fee)

Køb billet her/Get ticket here

PROMOTION VIDEO