Joanna Connor

Joanna Connor er en hårdt arbejdende slide-mama fra Chicago. Joanna er født i Brooklyn i 1962 og voksede op i Massachusetts. Hun fik sin første guitar som 7-årig og studerede klassisk musik i de unge år. Som 10-årig var hun til en Buddy Guy koncert med sin mor og sad tryllebundet foran Buddy's forstærker i flere timer (noget hun jokede med, da hun nogle års tid efter åbnede for Buddy). Som 14-årig startede hun med at spille akustisk guitar og fik slide undervisning fra Ron Johnson. Hun spillede i bands fra hun var 17 og siden hun blev 19 år har hun levet som professionel musiker.  
Bluesmusikken bragte hende til Chicago, og hun besluttede derefter at flytte til The Windy City. Da hun kom der, åbnede et helt nyt univers sig for hende og hun var heldig at få hjælp af folk som Johnny Littlejohn, Lonnie Brooks, Magic Slim, Buddy Guy og Junior Wells og snart var hun fast inventar på klubberne Checkerboard Lounge, Kingston Mines og B.L.U.E.S. on Halsted. 
Joanna fik sin første pladekontrakt på Blind Pig Records i 1989, som indebar, at hun skulle udgive 4 albums på dette hæderkronede selskab. I 1990 var Joanna den første individuelle artist, der fik en endorsement-aftale Gibson Guitars. Derefter turnerede hun i Europa imponerende 32 gange i perioden 1990-1999, og spillede på alle større klubber og de store festivaler i U.S, Canada, Sydamerika, Japan og Europa. Hun fik så et par børn og spillede kun i Chicago i mange år. Hendes børn er nu så store, at hun har genoptaget turnelivet og det faktum, at et nyere klip fra Nortatlantic Blues Festival på YouTube er set mere end 1.300.000 gange viser, at mange stadig husker denne kraftfulde guitarist.

Joanna's seneste cd "Six String Stories" tilbragte 7 uger på Roots Music Reports' Electric Blues Album listen siden udgivelsen, senest som nummer 2.

joanna youtube

Interesant interview i Chicago Blues Guide

Joanna Connor Guitar, vocal
Robert Karman Bass
Cameron Lewis Drums

Additional Info

Read 3946 times

Weekend ticket for
1. & 2. NOVEMBER, 2019

Before 21st. Dec. 
Weekend-ticket         DKK    760
VIP weekend-ticket   DKK 1.865 

Before 1st. March
Weekend-ticket         DKK    860 
VIP weekend-ticket   DKK 1.965

After 1st of March     DKK.   960
VIP weekend-ticket   DKK 2.350

Køb billet her/Get ticket here

PROMOTION VIDEO

  • 10 min. version