Welch Ledbetter Connection

 - Det bedste som er sket for bluesmusikken de seneste årtier!

Dette er super-bookingen for bluesfolket. Interessen er total eksploderet omkring “Monster” Mike Welch og Mike Ledbetter i kølvandet af pladeudgivelsen "Right Place, Right Time".
Det vi får præsenteret fra dem har vi ikke hørt siden glansdagene med Otis Rush, Magic Sam og B.B. King. Sammenligningerne går helt tilbage til samarbejdet mellem Buddy Guy og Junior Wells. Det hele startede mere eller mindre tilfældigt. Søndag 12. juni 2016 deltog “The Mikes” i en hyldestkoncert til den legendariske bluesartist Otis Rush på Chicago Blues Festival’s store scene i Cental Park foran 100.000 mennesker. Kemien mellem de to var så intens og så spontan at det umiddelbart blev klart at disse to supertalenter måtte gøre mere sammen. Nu, her 2 år senere, er de på alles læber over hele verden.  «The Mikes» begyndte så småt at spille lidt sammen, og det blev naturligt at forsøge sig i studiet. Det kulminerede i Thunderbird Analog Studio, Oceanside, Californien, og vi snakker måske om årets bluesplade 2017. "Right Place, Right Time" er resultatet af dette inspirerede samarbejde, født ud af gensidig kærlighed og respekt for den klassiske blue’s storhedstid i 1950- og 60-tallet med artister som Otis Rush, Magic Sam, Elmore James og B.B. King. Pladetitlen "Right Place, Right Time" kunne ikke være mere beskrivende. Populariteten vises ved at de bl.a. er nomineret i hele 7 kategorier ved årets Blues Music Awards, inklusiv prestige-kategorierne «Album of the Year», «Band of the Year» og «B.B. King Entertainer of the Year». 
The Welch Ledbetter Connection er det hedeste bluesband akkurat nu og de er i øjeblikket det «hotteste» som findes inden for bluesmusikken. Herhjemme kender vi Monster Mike Welch som mangeårig guitarist i Sugar Ray & the Bluetones, og Mike Ledbetter fra hæderkronede Nick Moss Band. Ledbetter besøgte Blues Heaven i Frederikshavn samen med Kilborn Alley så sent som i fjor, mens Monster Mike Welch debuterede som et 21-årigt stortalent sammen med Sugar Ray & The Bluetones i starten af 2001.

Nu er de til vores store begejstring tilbage sammen. Dette er en fantastisk booking for festivalen. Du får ganske enkelt ikke bedre blues end dette for tiden og responsen overalt har været overvældende.

"The Mikes" tyvstarter Blues Heaven med en eksklusiv intimkoncert på Freddy's bar torsdag 1. nov. 20:00


Mikes

Monster Mike Welch Guitars
Mike Ledbetter Gui./vocal
Scot Sutherland Bass
Jamiel Allen Keyboards
Fabrice Bessouat Drums

 

 

Additional Info

Read 797 times