Popa Chubby

Popa Chubby - Et kvart århundrede med rockin’ blues.

Født Ted Horowitz, et kraftværk af en musiker, der kan få alle guitar-elskende blues- og rockfans op af stolene med sit medrivende og frygtløse guitarspil.


Popa spillede tidligere Danmark tyndt og har gennem de seneste 25 år sat sit personlige præg på bluesrocken og hører på flere måder til de allerstørste. Han er uden al tvivl en af de mest arbejdsomme bluesmusikere med ikke færre end 27 album-udgivelser siden debuten i 1992.

Det meste af musikken skriver han selv, men det står klart, at Jimi Hendrix er POPA CHUBBY’s største inspiration, og det tredobbelte album ”Electric Chubbyland” fra 2006 indeholder udelukkende Chubby’s udgaver af Jimi Hendrix-sange. Alt det, selv om Popa Chubby kun var 10 år, da Jimi Hendrix døde, og at amerikaneren fra The Bronx i New York først krydsede klinger med musikken som 13-årig – og som trommeslager. 

Den hårdtpumpede elektriske bluesrockmusik er og vil altid være den overtatoverede Popa Chubbys varemærke. ”Min form for blues er ikke ren,” har Popa Chubby sagt, og han har da også sit helt eget, ofte højspændte, tag på blues-formen. Han bruger gerne elementer fra pop, hiphop, rock og jazz med mere, som oftest med godt resultat. 

Inspiration til at spille på guitar fik Popa Chubby faktisk ved at lytte til The Rolling Stones, og så gik han i gang med at grave i 60’ernes lp-reoler efter Cream, Hendrix og meget andet, som har fulgt ham lige siden. 

Tilbage i 1992 fik han Årets Pris som ny kunstner i en national talentsøgning på amerikanske radiostationer, og det blev åbningen til en karriere, hvor Chubby siden 90’erne har spillet tæt på 300 club-jobs om året, og hvor det – som nævnt – samtidig blev til det ene album efter det andet, fordi Chubby både som live-musiker og sangskriver var energisk og aktiv som kun ganske få andre. 

Energien er holdt ved lige, i fjor udsendte POPA CHUBBY sit seneste og højt roste album ”Two Dogs”, og selv om han holder jul og nytår som de fleste andre, så har han her i foråret 2018 besøgt 4 danske spillesteder med totalt udsolgte koncerter.

 

Popa Youtube

 

Popa Chubby Guitar, vocal
Anthony Candullo Jr Bass
Thomas John Curiano Drums

Additional Info

  • Dato: Friday, 02 November 2018
  • Tidspunkt: 22:30 -23:30
  • Scene: Spar Nord Stage
Read 1213 times

Weekend ticket for
1. & 2. NOVEMBER, 2019

Before 21st. Dec. 
Weekend-ticket         DKK    760
VIP weekend-ticket   DKK 1.865 

Before 1st. March
Weekend-ticket         DKK    860 
VIP weekend-ticket   DKK 1.965

After 1st of March     DKK.   960
VIP weekend-ticket   DKK 2.350

Køb billet her/Get ticket here

PROMOTION VIDEO

  • 10 min. version